דילוג לתוכן דילוג לתפריט דילוג לחיפוש תפריט נגישות

משלוח חינם ברכישה מעל 300 ₪ לרוכשים באתר   משלוח חינם ברכישה מעל 300 ₪ לרוכשים באתר

חבילת הכר את יקב דה וונטד

מה במארז?

The Wanted Zin Zinfandel IGP Puglia

אזור גידול:
כרמים בסלנטו שבדרום פוליה, דרום איטליה. גפנים שגילן נע בין 40 ל-50 שנה.

זני ענבים: פרימיטיבו/זינפנדל

תהליך ייצור: בציר ידני וסלקטיבי, תסיסה במיכלי נירוסטה בטמפרטורה של 25-24 מעלות במשך 10 ימים. 50% מהיין התיישן שנה בחביות עץ אלון אמריקאי בנפח 225 ליטר והיתר במיכלי נירוסטה.

על היין: צבע אדום עז, דובדבנים, אוכמניות, קוקוס, גוף בינוני, חלקלק, סיומת ארוכה ומתובלת

 

The Wanted 'Ranger' Syrah
המותג "THE WANTED" ממזג בין העוצמתיות המזוהה עם יינות אמריקאיים לבין האלגנטיות המזוהה עם יינות איטלקיים. כתוצאה מהמיזוג נולדים יינות קסומים המיוצרים מיבולי חלקות כרם ותיקות ומובחרות הנטועות בדרום איטליה (פוליה וסיציליה), בטכניקות ובסגנונות המזוהים עם תעשיית היין האמריקאית. המותג ידידותי לטבעונים.

אזור גידול: 
פוליה, דרום איטליה. גפנים שגילן הממוצע 30 שנה.

זני ענבים: 93% סירה, 7% ויונייה

תהליך ייצור: בציר ידני וסלקטיבי, תסיסה במיכלי נירוסטה בטמפרטורה של 24-23 מעלות במשך 10 ימים. תסיסה מלולקטית במשך שלושה שבועות. 50% מהיין התיישן במשך שנה בשילוב של חביות עץ אלון אמריקאי שנפחן 225 ליטר וחביות עץ אלון צרפתי באותה הנפח, והיתר במיכלי נירוסטה.

על היין: צבע סגול, מעושן, דובדבן שחור, סיגליות, אדמתי, חלקלק, גוף מלא, טאנין בשל

 

The Wanted Zin Zinfandel Rose IGP Puglia

אזור גידול: 
כרמים בסלנטו שבדרום פוליה, דרום איטליה. גפנים שגילן נע בין 25 ל-30 שנה.

זני ענבים: פרימיטיבו/זינפנדל

תהליך ייצור: בציר ידני וסלקטיבי, השרייה על הזגים במשך שמונה שעות, תסיסה במיכלי נירוסטה בטמפרטורה של 14 מעלות במשך 10 ימים והתיישנות במשך שלושה חודשים באותם המיכלים טרם הבקבוק.

על היין: ורדרד, תותים, פסיפלורה, רענן, פריך, רמז מינרלי

 

The Wanted Cab Cabernet Sauvignon IGP Puglia

אזור גידול: 
כרמים בסלנטו שבדרום פוליה, דרום איטליה. גפנים שגילן נע בין 25 ל-40 שנה.

זני ענבים: קברנה סוביניון

תהליך ייצור: בציר ידני וסלקטיבי, תסיסה במיכלי נירוסטה בטמפרטורה של 25-24 מעלות במשך 10 ימים.
40% מהיין התיישן במשך 10 חודשים בחביות עץ אלון אמריקאי בנפח 225 ליטר והיתר במיכלי נירוסטה.

על היין: צבע אדום כהה, אוכמניות, דובדבן שחור, שוקולד, עסיסי, עשיר, גוף מלא

 

 The Wanted Chard Chardonnay 

אזור גידול: 
כרמים בפוליה ובסיציליה, דרום איטליה. 

זני ענבים: שרדונה

תהליך ייצור: בציר מכני וסלקטיבי, התסיסה נמשכת עשרה ימים - מתחילה במיכלי נירוסטה בטמפרטורה של 18 מעלות ומסתיימת בחביות עץ אלון אמריקאי בנפח 225 ליטר.
היין מתיישן על שמריו באותן החביות במשך חצי שנה. 

על היין: אלגנטי, הדרים ופירות טרופיים, עגול, עושר, סיומת ארוכה

על היקב

THE WANTED 

המותג "THE WANTED" ממזג בין העוצמתיות המזוהה עם יינות אמריקאיים לבין האלגנטיות המזוהה עם יינות איטלקיים. התוצאה היא יינות קסומים שיוצרו מחלקות כרם ותיקות ומובחרות הנטועות בדרום איטליה (פוליה וסיציליה), בטכניקות ובסגנונות המזוהים עם תעשיית היין האמריקאית. המותג ידידותי לטבעונים.

דה וונטד

המתכון הנכון

מתכון

צריך עזרה בבחירת יין?נשמח לעזור לך!

טלפון טלפון
התקשרו עכשיו
אימייל אימייל
כתבו לנו

אנחנו רואים תמיד את חצי הכוס המלאה.

הצטרפו לרשימת הדיוור שלנו ותקבלו מידע על אירועים, סדנאות ומוצרים חדשים באתר ובסניפים

תנאי השימוש באתר
delivery icon
משלוח חינם מעל 300 ₪
איסוף חינם מהסניפים
איסוף חינם מהסניפים