מה במארז?
Domaine Les Pallières Gigondas Terrasses du Diable 2018
אזור גידול: ג׳יגונדס, דרום עמק הרון, גיל גפנים ממוצע עומד על 45 שנה.
זני ענבים: 90% גרנאש, 10% מורבדר
תהליך ייצור: בציר ידני וסלקטיבי, תסיסה במיכלי נירוסטה ועץ (מחצית עם השזרות) במשך כחודש ויישון במשך 20 חודשים בחביות עץ אלון מסורתיות בנפח 600 ליטר, בקבוק ללא סינון.
על היין: היבול של האחוזה ירד ב-50% בשנת בציר זו! גוף מלא, מרקם עשיר, דובדבנים ופטל, ציפורן, ליקריץ.
RP95 JS93
Guigal Gigondas 2019
אזור גידול: ג׳יגונדס, דרום עמק הרון. גפנים הנטועות על קרקעות סחף עתיקות, עשירות חימר אדום, וחצץ ממוצע גילן עומד על 40 שנה.
זן ענבים: 70% גרנאש, 20% סירה, 10% מורבדרה
תהליך ייצור: בציר ידני וסלקטיבי, תסיסה ארוכה במיכלי נירוסטה ויישון במשך שנתיים בחביות עץ אלון מסורתיות (500 ו-600 ליטר), 50% מהן חדשות.
על היין: עשבי פרובנאס, דובדבנים, אוכמניות, גוף מלא, מרוכז, עשיר, קטיפתי, סיומת ארוכה
RP91-93
Gigondas Clos Derrière Vieille Red, Domaine Santa Duc, 2018
אזור גידול: ג'יגונדאס, דרום עמק הרון, אזור Derriere המתאפיין באדמות חוואר וגיר.
זני ענבים: 80% גרנאש, 10% סירה, 10% מורבדר
תהליך ייצור: הענבים נבצרו ידנית, כל זן הותסס בנפרד והעבר השרייה במשך 5 שבועות במיכלי נירוסטה בטמפרטורות נמוכות ויישון במשך 18 חודשים במכלי עץ, בקבוק ללא סינון.
על היין: גוף בינוני-מלא, עשיר, פירות יער, אקספרסיבי, ורדים, סיומת ארוכה
WS93 RP94