אדום יבש, לא כשר
זני ענבים: סנג'ובזה
כל הענבים ליין זה מגיעים מכרמי היקב שבאזור ה"ברונלו די מונטאלצ'ינו DOCG" שבטוסקנה
תהליך ייצור: הענבים הותססו במיכלי נירוסטה בטמפרטורות מבוקרות, לאחר מכן הועבר היין להתיישנות בחביות עץ אלון צרפתי בגדלים שונים לתקופה בת 12 חודשים
תאור היין:
צבע: אדום עם גוון כתמתם
ריח: ליין ארומות של גרגרי יער מיובשים, תיבול ים תיכוני וקליית עץ
טעם: יין בעל גוף בינוני קל, טאנינים קטיפתיים, חמיצות מאוזנת וסיומת ארוכה ונעימה
Fattoria Le Pupille 'Pelofino' Rosso Maremma Toscana 2020
אזור גידול: מארמה טוסקנה. בלנד ענבים מכל חלקות הכרם שבבעלות היקב.
זני ענבים: 34% סנג׳ובזה, 33% קברנה סוביניון, 33% מרלו
תהליך ייצור: כל זן נבצר בזמנו וטופל בנפרד, תסיסה ויישון במיכלי נירוסטה במשך חמישה חודשים.
על היין: סיגליות, תבלין ים תיכוני, מרקם רך, פירות טריים, סיומת נעימה
זני ענבים: 85% ברברה 15% נביולו
טרואר: אדמות חימר וגיר, על מורדות גבעה תלולות.
תהליך ייצור: הרגולציה באזור מאפשרת להוסיף לברברה עד 15% נביולו על מנת לייצר יינות ברברה מעודנים ואלגנטיים.
בציר ידני סלקטיבי, סחיטה עדינה, תסיסה קצרה במיכלים מבוקרי טמפרטורה,
יישון חלקי בחביות עץ סלובניות מסורתיות.
פוטנציאל יישון עד 6 שנים מהבציר.
על היין: ארומות ריבת פירות אדומים ופטל שחור, וניל ואגוזי לוז.
בחך מלא ועשיר, עם רמזים לעץ שמשתלבים עם הפרי.
אדום יבש, לא כשר
זני ענבים: סנג'ובזה
כל הענבים ליין זה מגיעים מכרמי היקב שבאזור ה"ברונלו די מונטאלצ'ינו DOCG" שבטוסקנה
תהליך ייצור: הענבים הותססו במיכלי נירוסטה בטמפרטורות מבוקרות, לאחר מכן הועבר היין להתיישנות בחביות עץ אלון צרפתי בגדלים שונים לתקופה בת 12 חודשים
תאור היין:
צבע: אדום עם גוון כתמתם
ריח: ליין ארומות של גרגרי יער מיובשים, תיבול ים תיכוני וקליית עץ
טעם: יין בעל גוף בינוני קל, טאנינים קטיפתיים, חמיצות מאוזנת וסיומת ארוכה ונעימה
Fattoria Le Pupille 'Pelofino' Rosso Maremma Toscana 2020
אזור גידול: מארמה טוסקנה. בלנד ענבים מכל חלקות הכרם שבבעלות היקב.
זני ענבים: 34% סנג׳ובזה, 33% קברנה סוביניון, 33% מרלו
תהליך ייצור: כל זן נבצר בזמנו וטופל בנפרד, תסיסה ויישון במיכלי נירוסטה במשך חמישה חודשים.
על היין: סיגליות, תבלין ים תיכוני, מרקם רך, פירות טריים, סיומת נעימה
זני ענבים: 85% ברברה 15% נביולו
טרואר: אדמות חימר וגיר, על מורדות גבעה תלולות.
תהליך ייצור: הרגולציה באזור מאפשרת להוסיף לברברה עד 15% נביולו על מנת לייצר יינות ברברה מעודנים ואלגנטיים.
בציר ידני סלקטיבי, סחיטה עדינה, תסיסה קצרה במיכלים מבוקרי טמפרטורה,
יישון חלקי בחביות עץ סלובניות מסורתיות.
פוטנציאל יישון עד 6 שנים מהבציר.
על היין: ארומות ריבת פירות אדומים ופטל שחור, וניל ואגוזי לוז.
בחך מלא ועשיר, עם רמזים לעץ שמשתלבים עם הפרי.
הצטרפו לרשימת הדיוור שלנו ותקבלו מידע על אירועים, סדנאות ומוצרים חדשים באתר ובסניפים