Pico Maccario Epico, Barbera d'Asti Superiore DOCG
אזור גידול: אסטי, פיימונטה. יין זה מתייחד בכך שהענבים ממנו הוא מיוצר הם האחרונים שנבצרים, 50% מהם עוברים ייבוש בקופסאות עץ במשך 20 יום.
זן ענבים: ברברה
תהליך ייצור: בציר ידני וסלקטיבי, תסיסה במיכלי נירוסטה מבוקרי טמפרטורה, יישון במשך 12-14 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי מסוג באריק, 50% מהן חדשות.
על היין: מרוכז, עשיר, מלא, מבושם, פרחוני, תבלינים מתוקים
Pico Maccario Epico, Barbera d'Asti Superiore DOCG
אזור גידול: אסטי, פיימונטה. יין זה מתייחד בכך שהענבים ממנו הוא מיוצר הם האחרונים שנבצרים, 50% מהם עוברים ייבוש בקופסאות עץ במשך 20 יום.
זן ענבים: ברברה
תהליך ייצור: בציר ידני וסלקטיבי, תסיסה במיכלי נירוסטה מבוקרי טמפרטורה, יישון במשך 12-14 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי מסוג באריק, 50% מהן חדשות.
על היין: מרוכז, עשיר, מלא, מבושם, פרחוני, תבלינים מתוקים
הצטרפו לרשימת הדיוור שלנו ותקבלו מידע על אירועים, סדנאות ומוצרים חדשים באתר ובסניפים