Domaine Heresztyn-Mazzini, Les Champonnets, Gevrey-Chambertin Premier Cru,
אזור גידול: ז׳ברה שמברטה, קוט דה נואי, בורגון. חלקת הפרמייה קרו, שמפונה, ממוקמת בדרום הכפר גובהה 380-340 מטר מעל פני הים והיא מתאפיינת בקרקעות בעלות ריכוז גבוה של חימר וחצץ. יינות החלקה בדרך כלל קלילים יותר ביחס ליינות הכפר, הטאנינים שלהם רכים והם פירותיים מאוד.
זן ענבים: פינו-נואר
תהליך ייצור: בציר ידני וסלקטיבי, תסיסה תוך שימוש ב-70% אשכולות שלמים, סחיטה עדינה ככל האפשר על מנת לשמר את הטעמים הראשוניים של הפרי, יישון בחביות עץ אלון מסורתיות (40% מהן חדשות) במשך 18-16 חודשים. ביקבוק ללא סינון.
על היין: ייצור ממוצע 1170 בקבוקים, עשיר, רך, פירות יער שחורים, סיומת ארוכה ומענגת.
Domaine Heresztyn-Mazzini, Les Champonnets, Gevrey-Chambertin Premier Cru,
אזור גידול: ז׳ברה שמברטה, קוט דה נואי, בורגון. חלקת הפרמייה קרו, שמפונה, ממוקמת בדרום הכפר גובהה 380-340 מטר מעל פני הים והיא מתאפיינת בקרקעות בעלות ריכוז גבוה של חימר וחצץ. יינות החלקה בדרך כלל קלילים יותר ביחס ליינות הכפר, הטאנינים שלהם רכים והם פירותיים מאוד.
זן ענבים: פינו-נואר
תהליך ייצור: בציר ידני וסלקטיבי, תסיסה תוך שימוש ב-70% אשכולות שלמים, סחיטה עדינה ככל האפשר על מנת לשמר את הטעמים הראשוניים של הפרי, יישון בחביות עץ אלון מסורתיות (40% מהן חדשות) במשך 18-16 חודשים. ביקבוק ללא סינון.
על היין: ייצור ממוצע 1170 בקבוקים, עשיר, רך, פירות יער שחורים, סיומת ארוכה ומענגת.
הצטרפו לרשימת הדיוור שלנו ותקבלו מידע על אירועים, סדנאות ומוצרים חדשים באתר ובסניפים