משפחת בורג’ואה המייצרת יין בכפר Chavignol שבאפלסיון סנסר בעמק הלואר הצרפתי מזה עשרה דורות עומדת גם מאחורי יקב מפורסם באזור מרלבורו שבניו זילנד. לאחר מחקר של מספר שנים בשנת 2001 החלה המשפחה לטעת את הכרמים הראשונים שלה באחוזה שבבעלותה באזור מרלבורו שניו זילנד. אזור מרלבורו הינו אחד מהאזורים המפורסמים ביותר במדינה המתאפיין בטרואר מעולה שמתאים למגוון זנים ובראשם סוביניון בלאן ופינו נואר. היקב מתמקד בשני הזנים הללו המותרים לשימוש גם ביינות סנסר ומייצר יינות נהדרים המבטאים את הטרואר הייחודי של אזור מרלבורו.