Domaine Arlaud Morey-Saint-Denis Village, 2018
אזור גידול: הכפר מורי סן דני, קוט דה נואי, צרפת
זני ענבים: 100% פינו נואר
תהליך ייצור: הענבים נבצרו בבציר ידני וסלקטיבי מחלקות כרם שגילן למעלה מ-40 שנה, לאחר תסיסה הועבר היין להתיישנות בחביות עץ אלון צרפתי מסורתיות (228 ליטר), 15% חדשות, במשך 16 חודשים.
על היין: מרוכז, מעט אקספרסיבי, אוכמניות, דובדבנים שחורים, גוף בינוני
WS90
Arlaud Bourgogne Rouge 'Oka', 2018
אזור גידול: קוט דה נואי, בורגון, צרפת
זני ענבים: 100% פינו-נואר
תהליך ייצור: הענבים נבצרו מחלקות באזור הקוט דה נואי בעיקר בכפרים שמבול מוסני ומורי סן דני מגפנים שגילן הממוצע למעלה מארבעים שנה, לאחר תסיסה הועבר היין להתיישנות בחביות עץ אלון צרפתי מסורתיות (228 ליטר) משומשות.
על היין: גוף בינוני, ניחוחות של פירות יער בשלים, קסיס, סיומת מענגת
Domaine Arlaud Gevrey Chambertin Village, 2018
אזור גידול: הכפר ז׳ברה שמברטה, קוט דה נואי, צרפת. ארבע חלקות שנמצאות בבעלות ישירה של הדומיין, אחת מהן נטועה בסמיכות לחלקת הגרנד קרו, שארם שמברטן.
זני ענבים: 100% פינו נואר
תהליך ייצור: הענבים נבצרו בבציר ידני וסלקטיבי מחלקות כרם שגילן למעלה מ-40 שנה, לאחר תסיסה הועבר היין להתיישנות בחביות עץ אלון צרפתי מסורתיות (228 ליטר), 15% חדשות, במשך 16 חודשים.
על היין: גוף בינוני, בשרני, סיגליות, פירות שחורים בשלים וסיומת מענגת.
BH88-91 WS92
Domaine Arlaud Morey-Saint-Denis Village, 2018
אזור גידול: הכפר מורי סן דני, קוט דה נואי, צרפת
זני ענבים: 100% פינו נואר
תהליך ייצור: הענבים נבצרו בבציר ידני וסלקטיבי מחלקות כרם שגילן למעלה מ-40 שנה, לאחר תסיסה הועבר היין להתיישנות בחביות עץ אלון צרפתי מסורתיות (228 ליטר), 15% חדשות, במשך 16 חודשים.
על היין: מרוכז, מעט אקספרסיבי, אוכמניות, דובדבנים שחורים, גוף בינוני
WS90
Arlaud Bourgogne Rouge 'Oka', 2018
אזור גידול: קוט דה נואי, בורגון, צרפת
זני ענבים: 100% פינו-נואר
תהליך ייצור: הענבים נבצרו מחלקות באזור הקוט דה נואי בעיקר בכפרים שמבול מוסני ומורי סן דני מגפנים שגילן הממוצע למעלה מארבעים שנה, לאחר תסיסה הועבר היין להתיישנות בחביות עץ אלון צרפתי מסורתיות (228 ליטר) משומשות.
על היין: גוף בינוני, ניחוחות של פירות יער בשלים, קסיס, סיומת מענגת
Domaine Arlaud Gevrey Chambertin Village, 2018
אזור גידול: הכפר ז׳ברה שמברטה, קוט דה נואי, צרפת. ארבע חלקות שנמצאות בבעלות ישירה של הדומיין, אחת מהן נטועה בסמיכות לחלקת הגרנד קרו, שארם שמברטן.
זני ענבים: 100% פינו נואר
תהליך ייצור: הענבים נבצרו בבציר ידני וסלקטיבי מחלקות כרם שגילן למעלה מ-40 שנה, לאחר תסיסה הועבר היין להתיישנות בחביות עץ אלון צרפתי מסורתיות (228 ליטר), 15% חדשות, במשך 16 חודשים.
על היין: גוף בינוני, בשרני, סיגליות, פירות שחורים בשלים וסיומת מענגת.
BH88-91 WS92
מאחורי הקמתו של דומיין ארלו עומד סיפור האהבה שהחל ערב מלחמת העולם השנייה בין ז׳וזף ארלו, גבר ממחוז ארדש שבדרום צרפת, לבין רנה אמיו, צעירה מחבל בורגון שבבעלות משפחתה היה אז שטח אדמה באזור הקוט דה נואי שכלל בין השאר חלקות כרם קטנות שעונות לשם קלו סן דני ובון מאר. מיד לאחר תום המלחמה נישאו בני הזוג ובין מתנות החתונה נכללו גם חלקות כרם אלה - כך נולד דומיין ארלו בשנת 1949. בשנת 1982 העביר ז׳וזף את השליטה ביקב לידי בנו, הרווה, שהרחיב את שטח הכרמים בעיקר בתחומי הכפר מורי סן דני, בו שוכן הדומיין...
הצטרפו לרשימת הדיוור שלנו ותקבלו מידע על אירועים, סדנאות ומוצרים חדשים באתר ובסניפים