שאטו דה פונבל סנט אמיליון 2018 – בלנד שזכה לטיפולו של אלן ווטיה, אחד הייננים הטובים בסנט אמיליון. בלנד של 70% מרלו, 20% קברנה סוביניון ו- 10% קרמנרה. הענבים נבצרו מהחלקות המובחרות של השאטו והועברו אל מרתף היקב שבו הותססו במכלי נירוסטה. לאחר מכן הועבר היין לתקופת יישון בת 10 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי מסורתיות, מהן 30% חדשות
. RP89
שאטו קינול ליאנקלו, סנט אמיליון 2018 - ב 2008 רכשו את השאטו ברנרד ארנול ואלבר פראר, בעלי שאטו שאבל בלאן. והביאו אותו לפסגות חדשות. החל משנת 2009 עבר היקב לחקלאות אורגנית בלבד. בציר ידני וסלקטיבי, לאחר תסיסה במיכלי עץ הועבר היין להתיישנות בחביות עץ אלון מסורתיות, 50% מהן חדשות במשך 18 חודשים. יין בעל גוף בינוני ומרקם קטיפתי.
RP93. JS93
שאטו מזיירה, פומרול 2017 - משנת 1992 הופקד אלן מואיקס, מהנדס יין ואנולוג, על ניהול השאטו. בשנת 2012 הוסמך השאטו ביו דינמי. שטח כרמיו כיום עומד על 255 דונם. האף עז ומרענן. זר עם פירות טריים (אוכמניות, אוכמניות) ורמז חריף עדין. טאנינים רעננים, איזון, עסיסיות, מינרליות.
WS92
שאטו דה פונבל סנט אמיליון 2018 – בלנד שזכה לטיפולו של אלן ווטיה, אחד הייננים הטובים בסנט אמיליון. בלנד של 70% מרלו, 20% קברנה סוביניון ו- 10% קרמנרה. הענבים נבצרו מהחלקות המובחרות של השאטו והועברו אל מרתף היקב שבו הותססו במכלי נירוסטה. לאחר מכן הועבר היין לתקופת יישון בת 10 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי מסורתיות, מהן 30% חדשות
. RP89
שאטו קינול ליאנקלו, סנט אמיליון 2018 - ב 2008 רכשו את השאטו ברנרד ארנול ואלבר פראר, בעלי שאטו שאבל בלאן. והביאו אותו לפסגות חדשות. החל משנת 2009 עבר היקב לחקלאות אורגנית בלבד. בציר ידני וסלקטיבי, לאחר תסיסה במיכלי עץ הועבר היין להתיישנות בחביות עץ אלון מסורתיות, 50% מהן חדשות במשך 18 חודשים. יין בעל גוף בינוני ומרקם קטיפתי.
RP93. JS93
שאטו מזיירה, פומרול 2017 - משנת 1992 הופקד אלן מואיקס, מהנדס יין ואנולוג, על ניהול השאטו. בשנת 2012 הוסמך השאטו ביו דינמי. שטח כרמיו כיום עומד על 255 דונם. האף עז ומרענן. זר עם פירות טריים (אוכמניות, אוכמניות) ורמז חריף עדין. טאנינים רעננים, איזון, עסיסיות, מינרליות.
WS92
הצטרפו לרשימת הדיוור שלנו ותקבלו מידע על אירועים, סדנאות ומוצרים חדשים באתר ובסניפים