מה בחבילה:
ארנו למברט טרה רוז' סומור שמפיני
אזור סומור שמפיני מתמחה בייצור יינות קברנה פרנק מהמשובחים בעולם. היין שלפניכם מיוצר מגפנים בנות 45 שנה ומתיישן במיכלי נירוסטה ובטון לשימור הפרופיל הפירותי והרענן של זן הענבים
דומיין מלודי מארק אנד מרלן סירה
סירה מגפנים צעירות הגדלות על אדמות גרניט וחול וטופלו בטכניקות אורגנית. היין תסס והתיישן במשך 8 חודשים במיכלי נירוסטה. רך, פרי שחור, עלה דפנה, רמז מינרלי וסיומת ארוכה.
מה בחבילה:
ארנו למברט טרה רוז' סומור שמפיני
אזור סומור שמפיני מתמחה בייצור יינות קברנה פרנק מהמשובחים בעולם. היין שלפניכם מיוצר מגפנים בנות 45 שנה ומתיישן במיכלי נירוסטה ובטון לשימור הפרופיל הפירותי והרענן של זן הענבים
דומיין מלודי מארק אנד מרלן סירה
סירה מגפנים צעירות הגדלות על אדמות גרניט וחול וטופלו בטכניקות אורגנית. היין תסס והתיישן במשך 8 חודשים במיכלי נירוסטה. רך, פרי שחור, עלה דפנה, רמז מינרלי וסיומת ארוכה.
Arnaud Lambert
בשנת 2005 הצטרף ארנו למברט לעבודה בדומיין המשפחתי שאותו הקים אביו באזור סומור שבעמק הלואר. מאז ועד היום הוא נחשב למנוע העיקרי בתנועה מהפכנית הפועלת בעשור האחרון להעלות את איכות כרמי האזור ולחשוף בפני קהל אוהבי היין את הייחודיות של זני הקברנה פרנק והשנין בלאן בכרמי סומור וסומור שמפיני. למברט רואה בחקלאות האורגנית והביו-דינמית כלי חשוב מאוד בתהליך הבנת בית הגידול וייצור יין איכותי. מאמצים רבים הוא משקיע בהבנת הטרואר המאפיין כל חלקה וחלקה ויינות כרם יחידני אף מקדיש לחלק מהחלקות.
בשנת 2019 נכנס למברט לרשימת ממאה יצרני היין הטובים בצרפת במגזין של מבקר היין הצרפתי מישל בטאן, Bettane & Dessauve שכתב עליו: ״אחד הייננים המוכשרים בלואר. ארנו מעבד 400 דונם כרמיםף הנמצאים בבעלותו הישירה, לפי עקרונות החקלאות האורגנית ומתקרב גם לביו דינמית. יינותיו הם מהמשובחים באזורי סומור וסומור שמפיני; הלבנים מתאפיינים בעדינות יוצאת דופן והאדומים ברמת האיכות הגבוהה ביותר!״
הצטרפו לרשימת הדיוור שלנו ותקבלו מידע על אירועים, סדנאות ומוצרים חדשים באתר ובסניפים