דילוג לתוכן דילוג לתפריט דילוג לחיפוש תפריט נגישות

משלוח חינם ברכישה מעל 300 ₪ לרוכשים באתר   משלוח חינם ברכישה מעל 300 ₪ לרוכשים באתר

רביעיית לוריא רוסו

מה במארז?

זני ענבים: סנג'ובזה-50%, ברברה-20%, סירה-20%

לוריא רוסו מיוצר על בסיס זנים איטלקיים. היין כמאפיינים המינרלים של אדמת הכרם (גליל עליון, מושב ספסופה), בעל בוקה עמוק, עשיר ועגול ומרגיש כפסיפס של טעמים וניחוחות פירותיים,
מתיישן כ14 חודשים בחביות עץ אלון צרפתיות ומבוקבק ללא סינון.

 

על היקב

בלב הגליל העליון במדרונות המערביים שלמרגלות הר מירון בגובה של 840 עד 890 מטר, נטע יוסף סיידא, נצר למשפחת חקלאים, את כרמי הענבים של יקב Lueria הפרושים על כ-180 דונם. ייחודו של כרם יוסף מתבטא בשילוב נדיר של שכבות אדמת בזלת, טרה רוסה וגיר בכרם אח בלבד.
מבנה האדמה בכרם, גובהו הרב, הקרקע המנוקזת, האקלים הייחודי באזור, שיטות ההשקיה בטכנולוגיה מתקדמת ודישון אורגני (קומפוסט מייצור עצמי) הם היוצרים תנאים מצויינים לגידול ענבי יין איכותיים.
הכרם הייחודי והזכייה בהכרה אודות איכות הענבים, בקרב העוסקים במלאכה בתעשיית היין, הוליד את רעיון הקמת היקב המשפחתי. גידי סיידא, בן כורם, למד את אהבת האדמה מאביו עוד בילדותו, החל את לימודי הייננות מיד עם שיחוררו מהשרות הצבאי. גידי אחראי על ניהול היקב וייצור היין  מרגע הבציר ועד לתהליכי ההתיישנות המתקדמים  ביקב לוריא מייצרים 12 יינות מחלקות הכרם הטובות ביותר בכל שנת בציר. היקב ממוקם במושב ספסופה-כפר חושן

יקב לוריא

המתכון הנכון

מתכון

צריך עזרה בבחירת יין?נשמח לעזור לך!

טלפון טלפון
התקשרו עכשיו
אימייל אימייל
כתבו לנו

אנחנו רואים תמיד את חצי הכוס המלאה.

הצטרפו לרשימת הדיוור שלנו ותקבלו מידע על אירועים, סדנאות ומוצרים חדשים באתר ובסניפים

תנאי השימוש באתר
delivery icon
משלוח חינם מעל 300 ₪
איסוף חינם מהסניפים
איסוף חינם מהסניפים