Analytics
דילוג לתוכן דילוג לתפריט דילוג לחיפוש תפריט נגישות

אודות בית הספר ליין

דרך הין מציעה מגוון אירועי יין לחברות, החל מטעימות אינטימיות למספר אורחים מצומצם וכלה בפסטיבלי יין למאות משתתפים. נושאי הטעימות מגוונים וכוללים: טעימות המכוונות להיכרות עם עולם היין ואומנות הטעימה, טעימות השופכות אור על תרבות היין והאוכל במדינות כגון צרפת או איטליה וכן אזורי יין ידועים ברחבי העולם. בנוסף ניתן לתכנן טעימות רוחב של שנות בציר איכותיות ואף טעימות אורך מיקבים שונים. בטעימות מגוון אפשרויות כיבוד החל מכיבוד קל ללייווי טעימה כגון גבינות ממחלבות בוטיק ועד לארוחות גורמה המותאמות ליינות בטעימה. אנו כמובן עומדים לרשותכם לבחירת הכיבוד המתאים לטעימה בהתאם לתקציבכם והעדפותיכם.

קורסים קרובים

לא נמצאו אירועים
תאריך שם האירוע סניף

צריך עזרה בבחירת יין?נשמח לעזור לך!

טלפון
התקשרו עכשיו
אימייל
כתבו לנו
בית ספר ליין

GIFT CARD

GIFT CARD
לרכישה  >

המרצים שלנו

יוגב דורון

יוגב דורון

יוגב דורון מנהל את סניף דרך היין בנס ציונה, ברשת הוא עובד כבר 3 שנים, בעברו כסטודנט בירושלים עבד בברים ובמסעדות של מרכז העיר וביניהם הקולוני, התקליט, הברוסרי וארקדיה

ישראל דראל

ישראל דראל

ישראל הינו בוגר קורס היין של מכללת רמת גן, הוא עובד ברשת דרך היין כ 8 שנים, ולו אהבה גדולה לעולם היין

משה רוזן

משה רוזן

משה רוזן, סיים בהצלחה לימודי סומלייה וקולינריה בעיר "heidelberg" שבגרמניה, לאחר מכן חזר לארץ ועבד כ10 שנים בארץ במסעדות "מול ים", "רפאל" והיה מצוות הפתיחה של מלון "נורמן'', משנת 2015 עובד משה ברשת ''דרך היין'' בסניף החשמונאים הותיק