ההיסטוריה של המשקה המפורסם וההתפתחות שלו בעולם המודרני, ההשוואה בין וויסקי אירי לבין וויסקי סקוטי מעושן (Islay), תהליכי יצור קלאסיים של מזקקה מסורתית עד לתהליכי ייצור מודרניים של מבקבק עצמאי.במהלך הסדנה אנו נטעם סוגים שונים מתוך המגוון של בושמילס, אשר זכו פעמים רבות במדליות בתחרויות על טיב איכות וטעם ברחבי העולם. וסוגים שונים של סינגל מאלט מהמגוון הרחב של חברת ווינטג' מאלט קומפני, חברת בוטיק, מבקבק עצמאי. אשר משווקת לעולם וויסקי סינגל מאלט מעושן כיאה לתוצרת המקומית של האי איילה (Islay).
חברי מועדון - הקליקו כאן לכניסה לחשבונכם באתר עדיין לא חברי מועדון? תוכלו להצטרף למועדון לפני התשלום בקופה ולהנות מהנחות!