דילוג לתוכן דילוג לתפריט דילוג לחיפוש תפריט נגישות

משלוח חינם ברכישה מעל 300 ₪ לרוכשים באתר   משלוח חינם ברכישה מעל 300 ₪ לרוכשים באתר

כל מה שחשבת על יין ולא העזת לשאול

החבית - עולם בפני עצמו

דרך היין
כיצד מייצרים חבית? היכן? איך בוחרים איך ואם בכלל ליישן את היין? להמשך הכתבה >

גורמים המשפיעים על איכות היין

דרך היין
הגורמים המשפיעים על איכות היין בין היתר הינם: הקרקע, האקלים, הטיפול בכרם ובחירת הזנים והקלונים לנטיעה, יצירת היין וכמובן גם מזל. להמשך הכתבה >

עולם ישן ועולם חדש

דרך היין
איפה הוא העולם הישן ומה נחשב לעולם חדש?? להמשך הכתבה >

יינות מבעבעים מרחבי העולם

היסטוריה, שיטות ייצור וחוקים
דרך היין
קווה, שמפניה, פרוסקו ולמברוסקו - מה ההבדל בכלל? בואו להבין את ההיסטוריה ושיטות הייצור של יינות מבעבעים ברחבי העולם. להמשך הכתבה >

פורט

ההיסטוריה ושיטות הייצור של יינות הפורט
דרך היין
שיתוף הפעולה בין אנגלים לפורטגול הוליד את אחד המשקאות האהובים בעולם להמשך הכתבה >

התווית - איך אפשר לקרוא את זה?

דרך היין
התווית הינה אמצעי התקשורת העיקרי של היקב והינן עם קהל הצרכנים. על התווית מידע חיוני לגבי היין כגון הזן, אזור ייצור, שנת בציר וכן נפח הבקבוק ואחוזי האלכוהול ביין. מעבר לכך מאפשרת התווית ליקב וליינן להעביר תחושות, מסר שיווקי ולמשוך את הקונה. להמשך הכתבה >

התיישנות יין

האם כל יין יכול להתפתח ולהתיישן?
דרך היין
ישנם יינות אשר התיישנות משביחה אותם. יכולתו של היין להתיישן ולהתפתח היא שמבדילה אותו ממשקאות רבים אחרים. עם זאת, הרוב המכריע של יינות המשווקים כיום הינם יינות לשתיה בטווח של שנה ושנתיים ממועד הבקבוק. להמשך הכתבה >

מושגי יסוד בטעימת יין

דרך היין
מבחר מושגים אשר יעזרו לכם להבין את היינות אותם אתם טועמים להמשך הכתבה >

מושגי יסוד ביינות ספרד

דרך היין
דירוגים, הגדרות איזוריות ועוד להמשך הכתבה >

מושגי יסוד בעשיית יין

דרך היין
מגוון מושגים אשר יעזרו לכם להבין יותר טוב את תהליך עשיית היין להמשך הכתבה >

אהבתם של הצרפתים לאפיפיור

מור דניאל
מה לדעתכם הצרפתים אוהבים יותר? יין או את האפיפיור? או גם וגם? להמשך הכתבה >

יין ובריאות

4 סיבות כן לשתות יין: 1. כי הוא מעלה את הכולסטרול הטוב בדם ושומר על העורקים 2. כי הוא עשיר בפוליפנולים, שהם נוגדי חימצון המסייעים למניעת מחלות לב וכלי דם 3. כי חלק מהמחקרים קובעים שהוא מסייע למניעת סרטן ואלצהיימר 4. כי יש הטוענים שהוא משמיד חיידקים ווירוסים ומחזק את המערכת החיסונית להמשך הכתבה >

התאמה של יין ואוכל

תמיד שואלים אותנו איזה יין יכול להתאים לארוחת גבינות, איזה יין אני יכול להתאים לסופ"ש של ברביקיו עם החבר'ה. עם איזה יין אני אגיש את הקינוח. דרך היין עושה לכם סדר. בתיאבון ו..לחיים! להמשך הכתבה >

כל האמת על הפקקים של בקבוקי היין

מאת הסומלייה שלנו, מור דניאל
פעמים רבות אנחנו נשאלים על סוגי הפקקים שאוטמים את בקבוקי היין. שאלות כמו, האם הבחירה בפקק הברגה מעידה על איכות היין? האם בהכרח יין שנאטם בפקק שעם נשמר טוב יותר? מדוע דווקא השעם נבחר להיות כוכב הפקקים? תשובות לשאלות אלו ועל נוספות בשורות הבאות. הרי לכם כל האמת על פקקים לבקבוקי היין. להמשך הכתבה >

מה צריך לדעת לקראת היין הטבעי הראשון שלכם?

מאת: מור דניאל הסומלייה שלנו
מה הופך יין לטבעי? האם יין טבעי הוא גם יין אורגני או ביו-דינמי? כל מה שאתם צריכים לדעת לקראת חווית שתיית כוס היין הטבעי הראשון שלכם! להמשך הכתבה >

אנחנו רואים תמיד את חצי הכוס המלאה.

הצטרפו לרשימת הדיוור שלנו ותקבלו מידע על אירועים, סדנאות ומוצרים חדשים באתר ובסניפים

תנאי השימוש באתר
delivery icon
משלוח חינם מעל 300 ₪
איסוף חינם מהסניפים
איסוף חינם מהסניפים